Direktlänk till inlägg 15 mars 2016

God morgon :)

Av Cecilia - 15 mars 2016 05:09

Idag är jag uppe med tuppen så som det ska vara för jag hade magont... Det är något fel med magen och jag vet inte vad... Får ta och läsa lite husmorstipps så blir det nog bra :)

Ska alldeles strax ta mig upp och börja packa zbh saker :) och tänkte faktiskt att jag skulle ta lite kort här idag på det jag säljer :) det blir faktiskt väldigt roligt :)

Sedan så ska disken ordnas för det står disk på hela bordet eftersom Erik anser att allt tråkigt det tar man i morgon ;) så räntebanan faktiskt att jag skulle göra lite gröt :)

Därefter så är det så att det är sophämtning idag så det måste jag ju kolla på med :) har en del mat som börjar bli gammal som ska slängas och jag ska tömma alla sopor som är i badrum Mm :)

Sedan tror jag inte att jag hinner mer men skulle gärna vilja dammsuga en sväng och sedan måste ju självklart hunden ut :)

Där efter blir det skolan och idag är tanken att jag ska sy klart mysbyxorna och greja lite med alla inlämningar i tekniken :) känns fantastiskt :) att jag kommit så pass långt :) och jag ska faktiskt sätta mig och boka lite utvecklingssamtal idag jag måste det! Men jag har typ ingen ork till det! :/ men men det får lösa sig :)

Så detaljerad plan:
Packa ner zbh
Fixa disk
Göra frukost
Ut med soporna
Dammsuga
Ut med hunden
Åka till jobbet
Sy mysbyxor
Ha åk 4 fux - prata om återbruk
Ha pk 4 ryr - prata om återbruk!
Lunch och hinna äta och ta ut hunden!
Ha åk 6- prata återbruk
Städa salen ordentligt!
Ha åk 7 och kolla igenom uppgifter :)
Måste hinna kolla genom en klass med vart dem är med...


Hahaha där efter hem ta ut hunden och packa bilen så vi kan åka till älvängen och ha ett zbh party :)

Där är väl planen idag :) Erik är ju inte hemma idag så behöver inte oroa mig för att inte hinna :) hahaha har så tråkigt när han inte ät hemma alltså!

Men nu såg ju min lista och ja klockan börjar att gå så det är väl helt enkelt dags att sätta igång :) tänkte faktiskt åka med sopsorteringen i morgon :) så att det också blir gjort :)

Juste min bil står antagligen och väntar på mig på Stendahls

Här står en hel del nya bilar och vi har lyckats att urskilja en V40 vit så den är nog min för säljaren sa att den ev skulle kommit i helgen så vi väntar egentligen bara på att dem ska ringa så jag kan hämta den :)

Men ni får ha en bra dag så ska jag fixa alla mina måsten :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia - 8 februari 2017 06:12

Idag kommer det vara full fart :) det var det iof igår med med alla lektioner sluta sent hem till Linda få mat och prata :) sedan till Trollhättan hämta saker från förrådet för att kunna få med allt jag vill få med i morgon :) då resan upp till ingen...

Av Cecilia - 8 februari 2017 05:59


Det är en dag kvar! En dag! Jag längtar så jag tror jag håller på att dö ? 1 dag kvar 1 dag tills jag är i dina armar och hör dig viska jag älskar dig ? ...

Av Cecilia - 7 februari 2017 06:32

Då jag råkade somna sent för att jag lyssnade på musik är jag idag katastrof trött :) har bestämt mig för att försöka sluta svära så mycket son jag gör :) jag är lycklig och glad och snart är vi tillsammans :) jag borde gå in och dusha men just nu är...

Av Cecilia - 7 februari 2017 06:31


Vi låg och pratade igår inte allt för länge men han fick somna hyfsat i tid :) jag råkade ligga och lyssna på musik alldeles för länge :) men somnade typ 01 tror jag ? Men idag så är det bra 2 dagar kvar ? 2 dagar tills vi tillsammans kan lyss...

Av Cecilia - 6 februari 2017 05:55

Idag har jag bara 2 lektioner :) och så ska jag jobba med tekniken med en vikarie :) vi ska skriva ut prov och de case vi gjorde förra veckan :) dessutom så är tanken att vi ska rätta massa teknikuppgifter som inte rättats ännu :) så det hoppas vi ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards